Перейти к содержимому

Назарій Боярський: це були зустрічі, наповнені атмосферою любові та підтримки

Координатор Каравану громадянської освіти в Литві та Польщі розповідає про проєкт та його результати. Метою Каравану є підтримка провайдерів громадянської освіти в регіоні Східного партнерства ЄС, які активно працюють над розбудовою громадянського суспільства, здатного просувати та захищати цінності демократії. Також Караван покликаний надати можливість участі у заходах з тематики громадянської освіти для людей, що вимушено опинились закордоном. 

Караван організовано за підтримкою Федеральной агенціи з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung) коштом, виділеним Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства». Проєкт реалізовано ГО «Інкубатор демократичних ініціатив».

Протягом 10 днів команда з 10 експертів та експерток проїхала більше 1 тисячі кілометрів, відвідала 14 литовських та польських міст, провела 28 заходів, в яких взяли участь 556 вимушених мігрантів та мігранток.

Читай також:

https://caravan.eence.eu/ru/category/poland/

Timeline Caravan